De Haan introduceert Resto'Clock pizzakiosk


Petrol - Het tankstation van De Haan Minerale Oliën presenteert aan de Neherkade in Den Haag een eerste Resto'Clock pizzamachine in Nederland. De machine bereidt in vier minuten een pizza, er is keuze uit vier verschillende varianten.


Dit meldt Huub Mutsaers van ME Group Netherlands, de ontwikkelaar van de pizzakiosk. Met de kiosk spelen zij en De Haan in op de wens van klanten om 24/7 te worden bediend. “Traditiegetrouw zijn pizza’s in 8 tot 10 minuten verkoopklaar. Met de Resto'Clock automaat kan de consument in 4 minuten een hete en knapperige pizza krijgen, dankzij de speciale inductieoven”, aldus de fabrikant. De klant voert zijn bestelling in via een touchscreen. Hij of zij heeft de keuze uit 4 verschillende smaken; Margherita, Americana, Shoarma en Hawai. Betalen kan contactloos of met pin. Ook beschikt kiosk over een groot scherm waarop commercials worden uitgezonden. Daarbij kan de ondernemer op afstand de voorraad inzien en daarop eventueel de gewenste actie ondernemen.


Innovatief


Dat De Haan een dergelijk innovatief zelfbedieningsconcept introduceert, is niet verwonderlijk. De oliemaatschappij timmert onder meer ook stevig aan de weg met Tony’s Kiosk, dat na een pilot in Amsterdam-Noord een nieuwe locatie heeft gekregen bij Esso Express De Bilt in Utrecht. Het onbemande shopconcept is een ontwikkeling van De Haan Minerale Oliën (DHMO) en Convenience Retail Solutions (CRS), een zelfstandig onderdeel van Lekkerland. Na de pilotfase in Amsterdam is het concept verbeterd en vernieuwd geopend in De Bilt.

Bron: @FoodClicks/ME Group


Naar ons pizza nieuws>>