Haan-tankstation Neherkade Den Haag plaatst eerste pizza-kiosk


Wie in Den Haag desnoods middenin de nacht een verse pizza wil eten, kan daarvoor sinds deze week terecht bij het Haan-tankstation aan de Neherkade. Hier is de eerste ‘Resto’Clock pizzakiosk’ van Nederland bij een tankstation geïnstalleerd.

Direct naast de vrijstaande shop met washal op het terrein van Haan Neherkade in Den Haag kunnen bezoekers met trek terecht voor een pizza. ME Group Netherlands heeft er in samenwerking met De Haan Minerale Oliën en Xtensief een pizza-automaat gerealiseerd. De Resto’Clock pizzakiosk zoals de automaat officieel heet biedt vier verschillende pizza’s die in vier minuten vers en warm worden bereid. Er is keuze uit de smaken Margherita, Americana, Shoarma en Hawai. De pizzakiosk is zeven dagen in de week, 24 uur beschikbaar.

Nieuwe stap

“Dit is weer een nieuwe stap”, zo licht Huub Mutsaers van ME Group Netherlands toe. “Zo’n acht jaar geleden introduceerden we als Prontophot-Holland het Revolution textielwasseretteconcept, 24/7 buiten groot(s) wassen en drogen. We wisten niet wat het ons ging brengen. Inmiddels kennen we het succes van dit concept en groeien we steeds verder. Vandaag brengen we weer een innovatie met het plaatsen van de eerste Resto’Clock pizzakiosk. Tegen alle bezoekers van het Haan-tankstation in Den Haag wil ik zeggen: bestel een pizza en eet smakelijk!”
De pizza-automaat was afgelopen november al te zien op de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Expo Houten en tijdens de begin januari in Amsterdam RAI gehouden horecavakbeurs Horecava.

Bron: TankPro


Naar ons pizza nieuws>>