Voortaan textiel wassen én pizza eten bij AVIA-tankstation ‘Hatertseweg’ Nijmegen


Bij het AVIA-tankstation aan de Hatertseweg in Nijmegen is het sinds deze week mogelijk om textiel te wassen en tegelijkertijd een versbereide pizza te eten. ME Group Netherlands plaatste er een pizzakiosk met warme pizza’s uit de automaat.


De ‘Resto’Clock pizzakiosk’, zoals de vendingmachine officieel heet, is op het terrein van AVIA Nijmegen aan de Hatertseweg geplaatst direct naast de Revolution Laundry textielwasserette (foto). ‘In vier minuten kan iedereen hier genieten van een heerlijk verse en warme pizza’, licht initiatiefnemer Huub Mutsaers van ME Group Netherlands toe. ‘De pizza is klaar terwijl je wast!’ De pizzakiosk is zeven dagen in de week, 24 uur beschikbaar en biedt de consument een keuze uit vier varianten: ‘margherita’, ‘tonno e spinaci’, ‘salame’ en ‘3 formaggi’.

Tweede pizzamachine

Met de plaatsing bij AVIA Hatertseweg in Nijmegen, komt Nederland op twee Resto’Clock pizzamachines bij tankstations. De eerste werd eind januari in gebruik genomen bij het Haan-tankstation aan de Neherkade in Den Haag. ‘Dit is weer een nieuwe stap’, aldus Mutsaers. ‘Zo’n acht jaar geleden introduceerden we als Prontophot-Holland het Revolution textielwasseretteconcept, 24/7 buiten wassen en drogen. We wisten niet wat het ons ging brengen. Inmiddels kennen we het succes van dit concept en groeien we steeds verder. Met het plaatsen van de pizzakiosk brengen we opnieuw een innovatie.’
AVIA Hatertseweg in Nijmegen maakt sinds juni 2021 onderdeel uit van het netwerk van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM). Hiervoor toonde het tankstation de kleuren van Tamoil.

Bron: Tankpro


Naar ons pizza nieuws>>