24/7 Operationeel

Breid je bedrijf 24/7 uit, bied je beste pizza's op elk moment van de dag aan voor verkoop. Je zult zeker al je klanten behouden en nieuwe ontwikkelen.

Klaar om te eten in 4 minuten

Traditiegetrouw zijn pizza's in 8-10 minuten verkoopklaar. Met de Resto'Clock automaat kan de consument in 4 minuten een hete en knapperige pizza krijgen dankzij onze inductieoven en zijn opwarmingsvermogen.

Modern en verbonden

Voor een maximale zichtbaarheid beschikt de kiosk over een scherm van 82 cm waarop commercials helder worden uitgezonden. Dankzij de geavanceerde connectiviteit kun je de processen op afstand besturen en controleren.

Energiezuinig

Met een verbruik van 80 W per warme uitgegeven pizza heb je het meest energiezuinige apparaat op de markt.

Capaciteit van 64 pizza's

Biedt 4 verschillende pizzakeuzes met een capaciteit van maximaal 64 pizza's met een diameter van 30 cm. Wees niet bang om zonder voorraad te komen en zorg ervoor dat je de meest populaire pizza's verkoopt.

100% Self-Service

De sleutel tot succes ligt in het gebruiksgemak van de Resto'Clock automaat.

Geen vast personeel om te verkopen, de consument bedient gewoon het scherm en wordt begeleid.

Temperatuur instelling

Resto'Clock automaten gebruiken de nieuwste inductieovens met Ovenbox-technologie. Stel de boven- en ondertemperatuur van de kiosk in en bied je pizza's met optimale kwaliteit aan.

Hygiëne en kwaliteit

OVENBOX-technologie garandeert naleving van de HACCP-normen. Door de aluminium schaal en deksel is er geen contact met de producten door de distributeurs. De doos wordt niet geopend, de pizza hoeft niet uit de doos.