Nu ook pizza halen uit automaat bij Shell-tankstation ‘Aalsterweg’ in Eindhoven


Bij steeds meer tankstations in Nederland kunnen consumenten met trek terecht bij een pizza-automaat. Nu heeft het Shell-tankstation aan de Aalsterweg in Eindhoven een pizza-kiosk op het terrein geplaatst waar consumenten 24/7 voor de warme lekkernij terecht kunnen.


Eind januari was het Haan-station aan de Neherkade in Den Haag de allereerste tanklocatie in Nederland met op het voorterrein een heuse pizza-automaat. Deze werd half februari gevolgd door AVIA ‘Hatertseweg’ in Nijmegen en nu is het de beurt aan het Shell-tankstation aan de Aalsterweg in Eindhoven, een station in het netwerk van Hanex Hospitality Group. Met de komst van de pizza-automaat biedt dit tankstation aan de zuidrand van Eindhoven en aan de doorgaande weg naar Valkenswaard consumenten de mogelijkheid om 24/7, dus desnoods middenin de nacht, een warme pizza te kopen.

Vier pizza’s

De Resto’Clock pizzakiosk, zoals de automaat officieel heet, biedt vier verschillende pizza’s die in vier minuten vers en warm worden bereid. Er is keuze uit de smaken Margherita, Tonijn Spinazie, 3 Kazen en Salami. De pizza-automaat is een initiatief van ME Group Netherlands. Het bedrijf geeft aan de komende periode nog meer vrijstaande pizza-kiosken bij tankstations in Nederland te gaan plaatsen.

Bron: Tankpro


Naar ons pizza nieuws>>